Saltar al contenido
Portada » RENOVACIÓ – GERARD MORELL

RENOVACIÓ – GERARD MORELL

La Unió Esportiva Rubí i Gerard Morell han arribat a un acord per a la renovació del contracte que vinculava a totes dues parts per una temporada més.

El director esportiu, Iván Fernández destaca amb les seves paraules el gran treball que ha realitzat el jove central des de que va arribar a les nostres files: «Gerard Morell s’ha guanyat a pols la seva renovació. S’ha integrat molt bé en el club, li ha donat molta seguretat a l’equip, es va assentar en l’equip titular i és un jugador amb molta projecció. Estem molt contents que segueixi al club».

El central va aterrar en la plantilla rubinenca a finals d’abril. Des de la seva arribada, Gerard ha disputat un total de 6 partits a Primera Catalana, 5 com a titular amb un total de 541 minuts jugats.

Gerard es mostra molt content per la seva renovació i destaca el bon tracte que l’ha donat la nostra entitat des de el primer dia: «El motiu principal per la renovació és la confiança que han depositat amb mi des del primer dia i el tracte rebut per part del club des de que vaig arribar».

El jugador espera seguir creixent com a futbolista amb la samarreta de la Unió Esportiva Rubí i assolir els objectius que es proposi el club.