Saltar al contenido

Història del U.E. Rubí

 

La UE Esportiva de Rubí és el club de futbol degà de la ciutat de Rubí, fundat el 1912. Considerat un dels clubs històrics del futbol català representat pel seu primer equip i el seu futbol base.

Som un club que ha crescut amb la ciutat de Rubí, ha vist la seva gran transformació durant el segle XX, passant de un poble industrial a gran ciutat, i com no podia ser d’una altra manera, també hem experimentat i compartit aquests canvis. Hem viscut el pas dels camps de sorra als de gespa, hem vist desaparèixer grans jugadors i persones molt vinculades a l’entitat, i hem canviat la nostra casa dues vegades, fins a trobar-nos ara al Camp Municipal de Can Rosés.

Si repassem la nostra història a nivell esportiu, la temporada 1990-91 la UE Rubí va conseguir per primer cop pujar a Tercera Divisió, a partir d’aquesta data l’equip ha estat en 13 temporades, repartides al llarg de la seva història, la 1992-93 s’assoleix la millor classificació de la seva llarga història ascedint a 2ªB, a més dues participacions en la Copa del Rei.

En els darrers anys l’escola de futbol ha crescut molt i en les últimes temporades s’han inscrit cada anys més jugadors jugadores i per practicar futbol en les diferents categories i lligues de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Desde la UE Rubí volem ser un club què, a més de formar jugadors i jugadores, formi també persones, ja que no entenem la pràctica de l’esport sense defensar una sèrie de valors: “ Respecte, companyerisme, disciplina y superació

És per això que apostem fermament pel creixement del nostre futbol base per tal que serveixi d’acompanyament al primer equip i poguem ser el club referent de la ciutat a nivell esportiu i educatiu.

Endavant i força Rubí!