Saltar al contenido
Portada » JAVI RODRÍGUEZ I DAVID ODENA, RENOVATS COM A COORDINADORS DEL FUTBOL BASE DE LA U.E. RUBÍ

JAVI RODRÍGUEZ I DAVID ODENA, RENOVATS COM A COORDINADORS DEL FUTBOL BASE DE LA U.E. RUBÍ

La renovació dels actuals coordinadors de la UE Rubí ja és un fet. Javi Rodríguez seguirà exercint les tasques de coordinador de futbol7 i compaginarà aquesta funció amb la d’entrenador de l’Infantil A, que militarà a Primera Divisió. David Odena, de la seva banda, serà coordinador adjunt, com venia fent fins a dia d’avui. Rodríguez i Odena es van fer càrrec de la coordinació l’octubre del 2020, un cop es va restablir l’activitat futbolística al futbol base després de la pandèmia. «Amb la Covid, molts jugadors van marxar i vam passar de tenir molts equips a perdre’n algun. Ens va costar arrencar, però amb paciència i tenint clar les passes que havíem de fer vam aconseguir estabilitzar la pedrera. Un cop fet aquest pas, el nostre objectiu ara és anar recuperant tots aquells nens que van canviar de club o es van quedar a casa», comenta Odena. 

Javi Rodríguez valora el treball de continuïtat que els ofereix el club: «Hem generat confiança en els jugadors i pares i considerem que la proximitat que hem tingut amb ells ha estat important per a mantenir quelcom que era difícil. El club ha valorat la nostra feina i sentim aquest suport. Continuar amb el treball que vam començar i millorar-lo és la motivació que tenim ara en el nostre dia a dia».

Sobre la feina que es realitzarà amb els equips de base, tots dos coincideixen. «És fonamental oferir una bona formació als jugadors que tenim perquè siguin els mateixos equips els beneficiats. Treballarem perquè el Rubí aconsegueixi categories, perquè et fan tenir millors jugadors, i volem fer-ho amb gent de casa, de Rubí. Tot el que vingui de fora s’identificarà molt ràpidament amb la filosofia de treball que tenim», opina Rodríguez. Odena va en la mateixa línia: «Ens agrada treballar amb gent de la casa, que noti que el Rubí és un sentiment, alguna cosa més que un club de futbol».

Aquesta setmana s’anunciarà també l’arribada del nou coordinador de Futbol11. Hi haurà novetats de cara a la pròxima temporada: «Tindrem entrenadors molt qualificats que ens faran pujar el nivell. Si volem ser millors hem de treballar amb els millors, i el perfil d’entrenadors que volem per a la pròxima temporada el tenim clar. Un dels objectius que ens marquem és que amb el pas del temps, el primer equip pugui nodrir-se de jugadors de la casa».

«Treballarem per tornar a incorporar al club a totes les famílies que per algun motiu van deixar el club», augura Javi Rodríguez, afegint que «volem que les generacions que formem segueixin creixent en bloc, ser més competitius i que el club ofereixi aquest any moltes possibilitats d’anar prosperant en el futbol base, havent-hi novetats que ens il·lusionaran a tots en poc temps». Un missatge que Javi Rodríguez vol transmetre a pares, jugadors i fins i tot els mateixos entrenadors de la base.

La funció dins del club d’Odena és la d’ajudar nens, pares i entrenadors en tot allò que necessitin: «A nivell d’informació, logística, organització… Ser pare també ajuda a veure les coses des de dins i et fa veure com les vols des de fora, des de l’altra posició. La meva tasca és facilitar la feina i necessitats de tot el que envolta la UE RubíHe viscut diferents etapes al club i aquesta és una de les més il·lusionants, per tot el que ha de venir i el que volem fer. Ser pare és important per saber què pensen els altres pares i tenir aquesta visió et fa millorar».

El president, Josep Alcalá, valora positivament la continuïtat de tots dos: «Es van fer càrrec del futbol base en un moment difícil en la vida del club i han sabut -amb feina, il·lusió, esforç i paciència- tornar a consolidar la nostra base. Aquest any el treball de cantera és una de les apostes importants que com a club volem fer. Rodríguez i Odena s’han guanyat amb la seva feina i la seva manera de fer el dret de continuar al club».

Javi Rodríguez va arribar al club el 2016 i ha entrenat diversos equips de l’entitat en categories aleví, infantil, cadet i juvenil fins que a l’octubre passat es va fer càrrec de la coordinació esportiva. David Odena, de la seva part, és exjugador de la casa. Va ingressar al club en edat juvenil, passant al primer equip, on va militar dues temporades. El 2016 va passar a formar part del cos tècnic d’un equip infantil i posteriorment va seguir vincular a l’staff del cadet de Preferent. Més tard, en un dels equips juvenils. A l’octubre va assumir la coordinació del futbol base juntament amb Rodríguez. Finalment, ha volgut deixar un missatge per a les famílies: «Serem més comunicatius, tindrem més presència del futbol base a les xarxes socials. Hem aconseguit amb la gent que està arribant al club tenir una estructura esportiva més personalitzada i complerta».