Saltar al contenido
Portada » ALEJANDRO DURÁN, NOU COORDINADOR DEL FUTBOL11 DE LA U.E. RUBÍ

ALEJANDRO DURÁN, NOU COORDINADOR DEL FUTBOL11 DE LA U.E. RUBÍ

Alejandro Durán és des d’avui el nou coordinador de Futbol11 de l’entitat rubinenca. Graduat en Economia, Durán ha vingut desenvolupant el seu treball com a entrenador de futbol base dins i fora del nostre club. Coneixedor de l’estructura i les plantilles, ve per aportar professionalitat i treball. Aquesta temporada ha estat treballant al Naise Barcelona FC, sent l’entrenador del seu Cadet A.

Tornar a la UE Rubí desenvolupant un nou càrrec significa molt per a ell: «És el club on he estat més feliç com a jugador i pel que sento major estima. Han apostat fort per la meva persona i és una cosa que em gratifica i il·lusiona. Considero que hi ha un gran projecte».Durán va ser jugador del primer equip les temporades 2017-18 i 2018-19 a Primera Catalana. També va ser partícip de l’ascens del nostre sub-23. Per a Josep Alcalá, és «una aposta de present i de futur». El president del Rubí l’ha descrit així: «És un noi molt madur malgrat la seva joventut i té uns coneixements futbolístics enormes. Ens ha transmès il·lusió, entusiasme i la seva arribada al club farà progressar el futbol base, que és sense dubtes el pas més important que volem fer com a club. Donarem continuïtat al treball de Rodríguez i Odena, dues persones de la casa que han fet una feina fantàstica aquests mesos amb noves propostes esportives».

Els objectius de Durán sobre el treball que vol fer a la cantera són clars: «La nostra fita és la progressió de cada jugador a nivell integral, tant en l’àmbit esportiu com en l’educatiu. El treball a la base juga un paper fonamental. Quants més i millors jugadors aconsegueixin arribar al primer equip, més possibilitats tindrem de crear una identitat i una major vinculació amb la ciutat».El nou coordinador del futbol base considera que «la formació del jugador ha de ser la nostra prioritat, amb la qual cosa la competició s’ha d’utilitzar com un mitjà per aprendre. Volem competir per aprendre i no per guanyar». Per això, apunta que la formació serà «un objectiu prioritari i la competició, el camí. Els resultats, al final, són conseqüència del correcte ensenyament d’ambdós». A més de coordinador de futbol11, també serà l’entrenador del Cadet A. 

«Busquem un creixement ordenat, sostingut i viable, sota els principis de transparència, fiabilitat i integritat», analitza les seves funcions com a coordinador.
Amb aquesta incorporació es fa un moviment que reforça l’aposta per la pedrera del Rubí i per la “promoció interna si el talent es troba a casa”, tal com assenyala el president. Durán, tot i la seva joventut, té les idees molt clares: «Considero que un perfil jove com el meu pot aportar innovació i creativitat, frescor al club, a més de progressar i fer carrera al club. L’aire renovat és un valor afegit».Les idees de Durán han quallat al club. La seva incorporació és molt valorada pel president i la junta directiva: «Coneix la casa, l’entorn i sap què volem i què necessitem. És una persona amb molts recursos i no només ens ajudarà en el treball de base, sinó que la seva implicació i compromís pel sentiment que té envers la UE Rubí farà que s’involucri també en d’altres àrees del club».

Realitzarà també les funcions d’scouting, degut al seu ampli coneixement de futbol base vallesà. El projecte de futbol base de la UE Rubí cada dia va agafant forma, tal i com el propi Durán explica: «Existeix una gran predisposició al canvi. És l’inici d’un nou inici. M’agradaria fer més gran el club i que les famílies i els jugadors se sentin orgullosos de pertànyer a aquest gran club». Un dels motius pels quals Durán aterra al Rubí és pel que suposa per a ell: «M’hi identifico pels meus valors, sempre amb una perspectiva positiva de la vida i intento gaudir de cada oportunitat i esforçar-me al màxim per aconseguir els meus objectius. Vull que la UE Rubí torni a ser el club de referència a la ciutat».

El jove coordinador es mostra il·lusionat davant el nou repte. «Sempre he volgut que li anessin bé les coses al club i ara tinc l’oportunitat de ser partícip, la qual cosa és una alegria i una responsabilitat. Sé que el club espera molt de mi i estic preparat per respondre amb treball a les expectatives i confiança que el club m’ha brindat». Així, l’estructura esportiva queda encapçalada per Iván Fernández i Antonio Sánchez Rueda com a màxims responsables de la direcció esportiva del primer equip, que militarà a Primera Catalana, i del filial, que ho farà a Tercera Catalana. Alejandro Durán serà el coordinador del futbol11 i Javi Rodríguez el del futbol7. David Odena farà les funcions de coordinador adjunt. En breu el club farà públic el nom de l’entrenador del segon equip i del Juvenil A. L’arribada de Durán com a coordinador de futbol11, la renovació del tècnic de la primera plantilla, Juan Romero, la contractació del nou director general, Jose Quereda ‘Pirri’, i la recent renovació dels coordinadors Javi Rodríguez i David Odena són les primeres novetats d’un il·lusionant i ambiciós projectes per a la pròxima temporada.

Benvingut, Durán! 
Endavant i força Rubí
U.E RUBÍ