Saltar al contenido
Portada » RENOVACIÓ ALBERT VILLEGAS

RENOVACIÓ ALBERT VILLEGAS

La Unió Esportiva Rubí i Albert Villegas han arribat a un acord per a la renovació del contracte que vinculava a totes dues parts per una temporada més.

Aquesta és la segona renovació de la temporada. El director esportiu, Iván Fernández destaca l’importància d’aquesta renovació: «Villegas és un futbolista que ens ha donat presència i equilibri en aquestes dues últimes temporades. La seva renovació per a nosaltres és important perquè ens ofereix moltes garanties».

El migcampista va aterrar en la plantilla rubinenca l’agost de 2019 procedent del Martinenc. Aquesta serà la seva tercera temporada. Des de la seva arribada, Albert ha disputat un total de 32 partits a Primera Catalana, 26 com a titular amb un total de 3 gols anotats. 

Albert confirma que un dels principals motius de la renovació és el projecte que l’oferís la Unió Esportiva Rubí«Renovo perquè confio en el projecte, crec que hi ha un gran grup tant en l’àmbit humà com futbolístic i això sempre és important». 

També en les seves declaracions ha mostrat quin son els seus objectius tant personals com col·lectius: «En l’àmbit personal vull mostrar una millor versió del meu joc, alguna cosa que durant aquest últim any entre les aturades i les lesions m’ha costat trobar-me còmode al terreny de joc. I en l’àmbit col·lectiu, m’agradaria estar barallant amb els de dalt per una plaça d’ascens i continuar creixent com a grup».