Saltar al contenido
Portada » LA U.E RUBÍ VOL RECUPERAR EL FUTBOL FEMENÍ.

LA U.E RUBÍ VOL RECUPERAR EL FUTBOL FEMENÍ.

Des d’el club es vol recuperar el futbol femení que tradicionalment i per història sempre ha estat present al club.
El responsable de la secció femenina serà també el director general Jose Quereda ‘Pirri’.
El mateix ‘Pirri’ considera que «per a un club com la UE Rubí sería bo tenir futbol femení. Personalment sempre he donat suport el futbol femení i em faria molta il.lusió que estigués també present a la UE Rubí. A més, tinc molts coneixememts sobre el futbol femení i això ens pot ajudar a fer coses i a fer-les bé», indica’ Pirri’.
Obrir les portes a aquesta nova secció i gaudir del futbol femení a Can Rosés era un dels objectius del club dins de l’organigrama esportiu d’aquest any. 
«Ens agradaria donar impuls a aquesta secció. Oferirem un bon servei, unes bones instal.lacions i els equips femenins que es puguin fer donarán mes vida a lo que ja tenim. No és gens fàcil començar de zero».
Les jugadores interessades poden des d’avui mateix posar-se en contacte amb Jose Quereda ‘Pirri’ per demanar la informació que necessitin. 
«Volem apostar pel futbol femení i queda oberta la campanya per a poder incorporar jugadoras que vulguin iniciar-se i continuar al futbol amb nosaltres». Ens comenta ‘Pirri’.