Saltar al contenido
Portada » PRESENTACIÓ DE JOSE CARMONA, NOU ENTRENADOR DEL JUVENIL A

PRESENTACIÓ DE JOSE CARMONA, NOU ENTRENADOR DEL JUVENIL A

La Unió Esportiva Rubí ha arribat a un acord amb l’entrenador Jose Carmona per a ser el màxim responsable del Juvenil A la pròxima temporada.

Jose Carmona Fuentes és un formador de luxe pel nostre futbol base, exitosa carrera tant com entrenador i com a jugador; a Catalunya ha dirigit equips com el Martinenc o l’Europa. Jose també compta amb experiència a l’estranger, on ha dirigit el RU SG y el RWS Brux de Bèlgica. Des de 2018 porta en la prestigiosa Fundació Marcet i la temporada passada va ser segon entrenador del Racing Vallbona en Segona Catalana.

Arran de la bona feina, Jose ha despertat l’interès de la Unió Esportiva Rubí, entitat històrica que es va fixar en ell per a ser el líder del seu principal projecte de futbol base, el Juvenil A. El tècnic barceloní s’ha mantingut sempre entre els millors equips del grup i ha deixat més que demostrat tot el seu treball i professionalitat. Màxima confiança i ganes de veure rodar aquest gran projecte.

• Que et fa decantar-te pel projecte del Rubí?

«Em decanto finalment de treballar al Rubí quan conec a les persones que em parlen del projecte. El primer contacte va ser telefònic, però una vegada que arribo a les instal·lacions i vaig conèixer a Alejandro, Javier i Pirri i vaig veure amb la il·lusió que transmetien se’m van ser tots els dubtes».

• Que vol el club del Juvenil A aquesta temporada?

«El club vol que l’equip competeixi fins al final. Que els nois estiguin endollats tota la temporada i això no sols s’aconsegueix estant en les posicions altes de la taula, també fent unes sessions d’entrenaments atractives i que els jugadors sentin que progressen».

• Que objectiu et marques a nivell personal?

«Personalment em comprometo al fet que l’equip serà competitiu, que transmetrà passió. Intentarem ser protagonistes, portant a la competició el treballat durant la setmana».

• Que referències té sobre l’equip que dirigirà?

«Em diuen que l’equip és un conjunt de jugadors amb un nivell tècnic bo, amb experiència, falten algunes posicions per apuntalar. Hi ha nois que han perdut la il·lusió i altres han estat «tocats» per altres clubs amb equips en categoria superior. El nostre treball és recuperar la il·lusió d’uns i esperem que els que tinguin intenció de marxar-se al final decideixin quedar-se amb nosaltres».


El coordinador de F11, Alejandro Durán tambe ha volgut tindre unes paraules sobre el nou mister

«Triem a José Carmona perquè és un fantàstic formador i perquè ens aportarà un salt qualitatiu enorme a l’estructura esportiva. La seva qualitat humana i els seus coneixements tècnics li avalen. A més, és un professional molt ambiciós i estic convençut que aconseguirem els objectius que ens proposem. El més important és poder oferir una formació de qualitat als nostres juvenils i que el treball setmanal sigui productiu i enriquidor a partir d’aquí arriben els resultats. El treball en la base juga un paper fonamental. Quants mes i millors jugadors aconsegueixin arribar al primer equip mes orgullosos ens sentirem del nostre futbol base. L’aposta per la gent de la casa serà una prioritat la pròxima temporada».