Saltar al contenido
Portada » COSTA GIRONA CUP 2021

COSTA GIRONA CUP 2021

La Unió Esportiva Rubí va completar un gran cap de setmana en la Costa Girona Cup. Un total de tres equips del futbol base van disputar el torneig en les instal·lacions de gespa natural de Soccerland Catalunya, situades en la Costa Brava.

Les categories prebenjamí, benjamí i infantil van poder gaudir de la #CostaGironaCup21 un gran torneig molt prestigiós. L’edició 2021 de la Costa Girona Cup va estar organitzada per Endeka Sports i el Villarreal CF, on treball actualment el nostre director general, Jose Quereda ‘Pirri’. El torneig internacional de futbol base va reunir més de 1250 jugadors d’un total de 60 equips participants.

Entre ells van participar equips dels Estats Units, el International Prospect Academy i Massachusetts Rush, a més de dues acadèmies de la Comunitat Valenciana, la Football Training Academy 380è i la SIA Academy. Tambe grans canteres de nivell com son les de Villarreal, Llevant, Valencia CF, Reial Societat i Espanyol. També van participar equips catalans com el Ribetana FC, el CD Tortosa, la Fundació Marcet, la AE Foc, el CE Sabadell FC, FC Damm, el Girona FC i el CE Mercantil.

L’any que be diferents equips de l’entitat tornarán a competir en la Costa Girona Cup 2022