Saltar al contenido
Portada » RENOVACIÓ JORDI MASIP

RENOVACIÓ JORDI MASIP

FOTO ANDREA MARTINEZ

La Unió Esportiva Rubí i Jordi Masip han arribat a un acord per a la renovació del contracte que vinculava a totes dues parts per una temporada més.

El director esportiu, Iván Fernández sobre la importancia de mantindre a Jordi aquesta temporada: «Jordi Masip és una peça clau i molt important per a nosaltres. Érem conscients que anava a ser una renovació complicada perquè sabíem de l’interès de diversos equips per ell. És un futbolista que ens aporta un ventall de possibilitats i té un futur molt bo per davant i per això volem que continuï fent-se més jugador a Rubí».

El migcampista va aterrar en la plantilla rubinenca a principis de juliol del 2019 procedent del Europa. Des de la seva arribada, Masip ha disputat un total de 30 partits a Primera Catalana. Aquesta serà la seva tercera temporada al club.

Jordi sobre la seva renovació amb la Unió Esportiva Rubí“ Renovo pel Rubí perquè m’han transmès molta confiança en mi i crec que el projecte que hi ha és ambiciós per a aconseguir una cosa importantEspero continuar progressant individualment i aportar el màxim del meu per al benefici de l’equip”.