Saltar al contenido
Portada » PARTICIPACIÓ DE TRES EQUIPS DE FUTBOL BASE DE LA UE RUBÍ AL TORNEIG COSTA GIRONA CUP DE ENDEKA Y VILLARREAL CF A TORDERA

PARTICIPACIÓ DE TRES EQUIPS DE FUTBOL BASE DE LA UE RUBÍ AL TORNEIG COSTA GIRONA CUP DE ENDEKA Y VILLARREAL CF A TORDERA

TRES EQUIPS DE LA UE RUBÍ PARTICIPARAN AL TORNEIG COSTA GIRONA CUP QUE ORGANITZA ENDEKA VILLARREAL CF EL CAP DE SETMANA DEL 26 I 27 DE JUNI A TORDERA.

Tres equips del futbol base de la UE Rubí (Prebenjamí A, Benjamí B i Infaitl D, aquest últim recentment ascendit a Primera) disputaran els dies 26 i 27 de juliol a Lloret de Mar, a les instal·lacions Top Ten de Tordera, el Torneig Costa Girona Cup que organitza el Villarreal CF.

L’equip rubinenc ha confirmat la seva assistència amb tres dels seus equips en el dia d’ahir. La retirada a última hora de l’equip francès AS La Beaucaire ha propiciat que un equip prebenjamí i benjamí de futbol7 i un infantil de futbol11 puguin prendre part d’aquest prestigiós torneig internacional que cada any aplega equips d’arreu del món i a diversos de Primera Divisió, aportant els millors equips de les seves canteres.

El president del Rubí Josep Alcalá valora la presència dels equips al torneig com «un premi de final  de temporada. Ens ha agafat una mica de sorpresa. El nostre Director General, Jose Quereda ‘Pirri’, treballa actualment també al Villarreal CF i les bones relacions que a través d’això han nascut entre els dos clubs li donen més valor al fet d’haver estat convidats per portar tres dels nostres equips».

Aquesta invitació, encara que hagi estat a última hora, ha estat molt ben acollida en el sí rubinenc. Tal i com indica el coordinador de futbol7, Javi Rodríguez, «poder assistir a aquest torneig a finals de temporada és un regal per als nens, pares i club, encara que siguin només tres els equips que ens representaran. Estem molt il·lusionats amb aquest torneig i intentarem estar a l’alçada».

Villarreal CF, RCD Espanyol, CE Mercantil i la selecció de campus d’Endeka Villarreal CF són alguns dels rivals que tindrà el Prebenjamí A. CF Damm, RCD Espanyol, Valencia CF, Levante UD, Real Sociedad, Villarreal CF i Girona FC entre d’altres es veuran les cares amb el nostre equip benjamí.  

El Torneig Costa Girona Cup és molt conegut per ‘Pirri’. «Durant set temporades vaig estar treballant amb ells i després dels últims anys a Eivissa, Formentera i Corea del Sud, torno a treballar per a Endeka i Villarreal CF. Ens ha sortit l’oportunitat de disputar-lo i no hi ha millor manera de començar a la UE Rubí que podent aportar tres dels nostres equips a aquest torneig. Aquest Costa Girona Cup em fa especial il·lusió perquè hi seran els dos clubs per als quals treballo».

A la categoria infantil, diversos equips que recentment van disputar a Vila-real fa dues setmanes la Liga Promises tindran representació al Costa Girona Cup. Jugadors que han brillat a la Ciutat Esportiva Pamesa de Vila-real i que han estat televisats per GOL TV afegiran un al·licient més a aquest reconegut campionat.

«Quan el ‘Pirri’ ens va comentar dijous la possibilitat real de poder aportar tres equips al Costa Girona Cup, no ens ho vam pensar. La resposta del president, coordinadors, entrenadors, nens i pares va ser molt positiva i d’alegria. Volem nens i pares que gaudeixin i agraïm a Endeka Villarreal que ens hagi tingut en consideració i hagi pensat en nosaltres», indica el coordinador de futbol11 Alejandro Durán.

David Odena, coordinador adjunt, també ha volgut agrair a l’organització la invitació: «En la pròxima edició del Costa Girona Cup segur que hi haurà més equips de la UE Rubí que hi podran  anar. Segur que serà la nostra primera presència de moltes». En definitiva, una bona cirereta  per a finals de temporada per a aquests tres equips. L’Infantil D, que dirigeix Jordi Aparicio i que ha quedat campió de lliga faltant tres jornades, tindrà adversaris de molt nivell: «Valencia, Levante, Real Sociedad, Villarreal… fa dues setmanes els vèiem a la televisió i ara tindrem aquests jugadors al davant. No comptàvem amb alguna cosa així i és com una festa, una celebració del nostre equip per l’ascens i tot i la dificultat dels rivals competirem segur, encara que l’objectiu ha de ser gaudir i seguir millorant»

Una participació que ha aixecat molta il·lusió i expectació a la UE Rubí.