Saltar al contenido
Portada » IVÁN CABALLERO, TERCER JUGADOR EN RENOVAR AMB LA U.E RUBÍ. EL CONTRACTE ES PER UNA TEMPORADA.

IVÁN CABALLERO, TERCER JUGADOR EN RENOVAR AMB LA U.E RUBÍ. EL CONTRACTE ES PER UNA TEMPORADA.

La Unió Esportiva Rubí ha renovat a Iván Caballero. L’entitat ha signat una nova relació contractual amb el jugador que els vincularà fins al final de temporada 2021-2022.

El defensa va aterrar en la plantilla rubinenca el maig de 2020 procedent del Sabadell Nord. Aquesta serà la seva segona temporada d’Iván al club rubinenc. Des de la seva arribada, Iván ha disputat un total de 9 partits a Primera Catalana, 5 com a titular. 

El director esportiu, Iván Fernández ha volgut admirar la progressió del defensa durant aquest any: “Iván Caballero és un futbolista que et dona molta rendibilitat. La seva progressió és ascendent i té moltes ganes i molta il·lusió per continuar i per sentir-se important en aquest projecte. És el perfil de jugador que volem tenir amb nosaltres”.

Caballero parla sobre la seva renovació i els fets que han fet que accepti la proposta: “Renovar suposa una oportunitat per a gaudir del futbol, cosa que per les lesions, no ho he pogut acabar de fer aquesta temporada. Un repte apassionant que em farà créixer com a futbolista”. 

També en les seves declaracions ha mostrat la seva ambició de cara a la nova temporada: Per a aquesta temporada l’objectiu és donar el millor de la meva part, ajudar l’equip a competir per estar el mes a dalt possible en la classificació i lluitar per fer coses grans”.