Saltar al contenido
Portada » RENOVACIÓ – IVÁN MÉNDEZ

RENOVACIÓ – IVÁN MÉNDEZ

FOTO: Andrea Martinez

La Unió Esportiva Rubí ha renovat a Iván Méndez. L’entitat ha signat una nova relació contractual amb el jugador que els vincularà fins al final de temporada.

L’extrem va aterrar en la plantilla rubinenca a finals d’abril procedent del Sant Quirze, per a ajudar l’equip a aconseguir la salvació. Des de la seva arribada, Iván ha disputat un total de 7 partits a Primera Catalana, 6 com a titular, amb dos gols anotats.

El director esportiu, Iván Fernández es troba molt content per aconseguir la renovació: “Méndez és un futbolista que des de la seva arribada ens a aportat coses diferents. És molt vertical, té desbordi i assisteix a més de tenir gol. Es va adaptar molt bé al que se li demanava i és una aposta segura per part del club i ens fa molt feliç renovar-li i que el vulgui continuar”.

Méndez parla sobre la seva renovació i el gran projecte que presenta el club:  Renovo perquè des del moment en què arribi el club ha demostrat la confiança en la meva, a més que hi ha un gran projecte, el qual vull posar el meu granet de sorra perquè es compleixi.”. 

En les declaracions de l’extrem, el jugador pensa donar-ho tot i tornar la confiança dipositada en ell: “Personalment el meu objectiu és créixer cada any dins del camp, donant el 100% cada vegada que em toqui ajudar a l’equip i demostrar que podem fer una cosa gran”.