Saltar al contenido
Portada » LA UE RUBÍ ESTRENA CANAL DE YOUTUBE

LA UE RUBÍ ESTRENA CANAL DE YOUTUBE

Després de la creació de la nova web de la Unió Esportiva Rubí (www.uerubi1912.com), ara és l’hora de donar la benvinguda al nostre canal de Youtube en el qual podreu gaudir de tot el que tingui a veure amb els audiovisuals. 
El nou canal de Youtube, uerubitv, serà gestionat des del club concretament per Luis Abril, persona molt vinculada al món audiovisual des de fa molts anys. Luis Abril, va treballar durant molts anys a la coneguda productora Magnetic2 de Sabadell. També ha treballat durant uns quants anys a Eurosport, cobrint la popular Titan Desert i Noticies en viu per España Directo, de TVE i als Informatius de Canal Terrassa. Highvideo i Spaik són productores en les que l’egarenc Abril ha desenvolupat la seva carrera audiovisual. 
Luis Abril ens detalla com va sorgir aquesta possibilitat «Em va agradar la idea que em va propposar ‘Pirri’. Vaig treballar amb ell 6 anys a la seva empresa, Magnetic 2, i quan em va trucar per oferir-me la possibilitat d’obrir un Canal de Youtube pel Rubí em va fer molta il·lusió. Donar imatge i llum a tot el que estigui relacionat amb els videos m’agrada. La UE Rubí és un club seriós, un club molt gran a la comarca i tot el que es faci per millorar el club és benvingut. Aviat anirem traient videos per a que els pares, nens i aficionats del Rubí, se sentin una mica més a prop el seu club».
Està previst que els primers videos comencin a veure’s a finals del mes de juny. Luis será l’encarregat de gravar i editar els videos que des del club vagin donant visibilitat a tot el que té a veure amb la UE Rubí. 
«La idea és que a poc a poc es vagin pujant videos, però no serà a diari. Anirem tractant continguts, actualitat i sempre en funció dels nostres horaris de feina paral·lels a tot el que fem amb la UE Rubí. És una cosa nova per al club i per mi i em sento molt responsabilitzat», afegeix Abril. 
«Videos curts, que siguin agradables de veure, en els quals la gent es senti identificada cada dia més amb el sentiment de club que tots volem. L’obertura de la pàgina web i el canal de Youtube són dos mitjans que volem utilitzar per arribar de forma més propera i directa a la nostra gent», comenta al respecte, Jose Quereda ‘Pirri’, director general del club. 
Está previst que a partir de la setmana que ve es pogui donar ja visibilitat.