Saltar al contenido
Portada » FITXATGE EDGAR ALVARO

FITXATGE EDGAR ALVARO

La Unió Esportiva Rubí ha aconseguit un acord amb el davanter Edgar Álvaro per a la seva incorporació a l’equip. El jugador arriba procedent del Sabadell Nord i signarà un contracte per una temporada.

Edgar Álvaro Salomon (Sabadell, 14 de gener de 2000), és un davanter centre amb molta velocitat i amb molt de gol. Ha dispútat 16 partits aquesta temporada anotant 7 gols.

El director esportiu, Iván Fernández«Seguint amb la nostra filosofia de gent jove creiem que és el davanter de la comarca del Vallés amb més projecció. Era una de les nostres prioritats i amb la seva incorporació fem un salt de qualitat important. És un futbolista molt cotitzat i malgrat tenir moltes propostes s’ha decantat pel nostre projecte. El seu fitxatge ens il·lusiona molt».

Per la seva part Edgar no volia pedre aquesta oportunitat de pertaneixer a laUnió Esportiva Rubí«És un club històric que estan treballant molt bé crec que estan fent una bona feina interna en el club. He vist que el projecte és molt ambiciós i volia formar part del per a així aconseguir grans coses junts. Esperem que tant personalment com col·lectivament complim els objectius en ment»