Saltar al contenido
Portada » RENOVACIÓ – ÀLEX ORTEGA

RENOVACIÓ – ÀLEX ORTEGA

FOTO: ANDREA MARTINEZ

La Unió Esportiva Rubí i Àlex Ortega han arribat a un acord per a la renovació del contracte que vinculava a totes dues parts per una temporada més.

El director esportiu, Iván Fernández sobre la nova renovació: «Ortega es va incorporar després de la pandèmia. És un jugador amb molt de futur, Té molt recorregut, és d’aquests futbolistes que sempre suma i confiem i creiem en el. Començant la temporada des de l’inici estem convençuts que el seu rendiment anirà a mes. Totes dues parts estem molt contents de la seva continuïtat».

El migcampista va aterrar en la plantilla rubinenca a finals de febrer procedent del Sant Quirze. Des de la seva arribada, Ortega ha disputat un total de 13 partits a Primera Catalana, 9 com a titular amb un total de 2 gols anotats. 

Àlex sobre la oferta de renovació de la Unió Esportiva Rubí“Renovo amb l’equip perquè crec que es portarà a terme un projecte realment ambiciòs. Tant en el cas dels jugadors que renovem com per part del cos tècnic i el club s’està fent un treball amb il•lusió i amb expectatives de futur i això donarà grans resultats.”. 

També ha mostrat que les aspiracions del grup son altes: “Sobre mi espero donar el màxim per a seguir millorant com a futbolista. Crec que farem un equip realment competitu i les aspiracions del grup seran molt altes, i com les meves aspiracions també ho són, sé que és el lloc ideal”.