Saltar al contenido
Portada » La farmàcia «En la glòria» nou colaborador de la UE RUBÍ

La farmàcia «En la glòria» nou colaborador de la UE RUBÍ

La Unió Esportiva Rubí i la farmàcia «En la Gloria» signen un acord de col·laboració pel patrocini de l’actual temporada.

Jordi Grimau i Edu Grimau són els administradors de l’empresa. Jordi es dedica a la part farmaceutica i Edu porta la parcel·la de Travel. Toni Maroto, actual entrenador de porters del filial de l’U.E Rubí és el Director Comercial de Travel.

Els germans Grimau no amaguen la seva satisfacció de poder col·laborar amb la Va unir Esportiva Rubí: «Aquest acord de col·laboració amb el Rubí espero que sigui duraderdo i beneficiós per a totes dues parts. El tenir la Farmàcia «En la Glòria» en el centre de Rubí i tenir al nostre Director Comercial treballant amb ells han fet possible aquest acostament i estem encantats que pares i famílies de la Unió Esportiva Rubí puguin gaudir de les nostres ofertes i promocions per ser col·laboradors».

El President Josep Alcalá valorava positivament aquest acord: «Nosaltres estem oberts sempre a tothom i com a club som pròxims amb els establiments i empreses de la ciutat. Hem vist gent ambiciosa i emprenedora en la família Grimau, són persones que vénen del món del futbol i ens gustaria allargar aquest vincle i que tant ells com nosaltres puguem estar contents amb aquest acord».

Toni Maroto, Director Comercial opina que la Unió Esportiva Rubí és una entitat seriosa i un club amb una història darrere molt gran. Com a club volem continuar creixent i com a empresa també. Quan ho vaig comentar en la meva empresa la idea i opció de poder fer alguna cosa conjuntament amb el club per part dels meus caps tot han estat facilitats i estem molt contents d’iniciar aquesta relació laboral i esportiva».

Pares i socis de l’U.E Rubí tindràn un descompte 
identificant-se com a membre de la família blanc-i-vermella en la Farmàcia «En la Glori», situada en el Passeig Francesc Maçià de Rubí.

També va ser present en l’acord el Director General Jose Quereda ‘Pirri’. «Quan hi ha una acord és perquè totes les parts van en la mateixa direcció i així a estat. És un primer pas per a futures ocasions i ens agradaria que totes les nostres famílies de la Va unir Esportiva Rubí puguin tenir el millor servei, atenció i preus tant el la Farmàcia com amb l’agència de viatges. Els agraïm la confiança que han tingut en nosaltres».

U.E RUBÍ