Saltar al contenido
Portada » FINALITZADA LA PRIMERA EDICIÓ DEL CAMPUS DEL VILLAREAL C.F AMB LA UNIÓ ESPORTIVA RUBÍ AL MUNICIPAL DE CAN ROSÉS

FINALITZADA LA PRIMERA EDICIÓ DEL CAMPUS DEL VILLAREAL C.F AMB LA UNIÓ ESPORTIVA RUBÍ AL MUNICIPAL DE CAN ROSÉS

Aquesta setmana s’ha realitzat la primera edició del Campus de futbol del Villareal Club de Futbol a Rubí, en les instal·lacions de la Unió Esportiva Rubí, en el camp Municipal de Can Rosés.

40 participants entre les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil i un total de 6 tècnics, entre ells dos de la casa com són el coordinador d’etapa de futbol 11 i entrenador del Cadet ‘A’ de l’U.E Rubí, Alejandro Durán i Ferrán Martí, un jove i prometedor entrenador de la casa que dirigeix al Benjamí ‘A’ del club blanc-i-vermell.

Tots dos han viscut l’experiència de prop i s’han integrat ràpidament i amb facilitat a l’estructura ‘groga’ aquests quatre dies que ha durat el campus.

El dilluns 27 es va donar el tret de sortida i va finalitzar el dijous 30. Quatre dies on nens de l’U.E Rubí i d’altres clubs han format part del primer campus que s’ha celebrat a Rubí en la història de tots dos clubs, U.E Rubí i Villareal C.F.

El President de l’entitat, Josep Alcalá va estar en la cloenda del campus, en el lliurament de diplomes acreditatius del campus del Villareal C.F als jugadors que van participar en aquesta reeixida primera edició.

Josep Alcalá, el màxim manaia del club opinava sobre aquest tema «Tot han estat facilitats per part del Villareal C.F i l’organització ha estat perfecta, a l’altura del que és un club de Champions. Repetirem a l’estiu i en futures ocasions. La situació que viu el país actualment ha pogut limitar la presència de més nens però els que han tingut el privilegi d’estar l’han gaudit molt».

El Director General del Club, Jose Quereda ‘Pirri’, actualment treballant per als dos clubs manifesta la seva alegria per aquesta cita «La Unió Esportiva Rubí creix mes amb aquesta mena d’esdeveniments esportius. Hem creat entre els nois i els entrenadors un ambient molt familiar, molt ‘made in Villareal’ i en totes les sessions hem treballat de prop la metodologia del Villareal C.F., ja que per a nosaltres és important que tant nens com pares es puguin sentir identificats i comprovin de primera mà com treballa i funciona un club d’elit d’i primera línia mundial com és el Villareal C.F. Estem agraïts i molt a tots ells per la confiança que han tingut en nosaltres».

Alejandro Durán, un dels pesos pesants en l’estructura esportiva de l’U.E Rubí «Ha estat una experiència brutal. Tots hem après els valors esportius i humans que transmet el Villareal C.F. Hem treballat com un equip, sense mirar d’on venia cada nen i la predisposició de tots ha estat espectacular. A títol personal volia gaudir d’aquesta primera experiència i la realitat ha superat fins i tot les meves expectatives. Esperem que en les pròximes edicions puguem tenir mes nens de la casa».

El jugador mes ‘veterà’ a participar a estat Daniel Gravilov, juvenil de segon any i integrant del Juvenil ‘B’ de la Unió Esportiva Sant Andreu. El jove jugador també va quedar molt content amb el campus. «Participar en un campus d’un club de Primera Divisió i que juga Champions League a estat el millor per a acabar l’any. Els entrenadors són molt pròxims, tenen les idees molt clares i expliquen i transmeten a la perfecció el que és el Villarreal. He après molt i mai vaig pensar que en quatre dies, amb vuit sessions que hem fet pogués portar-me un aprenentatge tan alt. Deixo el campus amb tristesa perquè se m’ha passat molt ràpid però a banda d’això el Villaeal CF ha guanyat mes seguidors amb mi i amb la meva família». 

Martín Hernán, pare del jugador Infantil Martín Hernán, participant del campus i procedent de l’Infantil de Preferent del C.E Europa també ens donava la seva opinió. «Quan veus com treballen i les tasques que fan com a pare em sento feliç de veure com el meu fill camí de casa em comptava amb il·lusió tot el que feien durant les sessions. Martín després d’aquests quatre dies, vol continuar treballant en el seu club per a poder arribar algun dia a un club com el Villareal. Tenia les expectatives molt altes pel nom i el respecte que infon el nom del Campus Villareal Club de Futbol i ha estat fins i tot millor del que m’esperava. Ho recomano a tots aquells que vulguin millorar en poc temps».

Una xerrada als jugadors per part del Staff ‘groc’ i un lliurament de diplomes personalitzades van posar el tancament a aquests quatre dies. 

Els participants del Campus podran ser seleccionats per la selecció de Campus de Endeka Sports & Villareal C. F, tenint l’opció de poder participar en els diferents tornejos internacionals que realitza el ‘submarí groc’.

Dos d’ells seran convidats pel Villareal Club de Futbol durant una setmana a participar en diferents entrenaments i tornejos amb la selecció del campus del Villareal C.F

Des de la Unió Esportiva Rubí i Villareal Club de Futbol volem donar gràcies als participants, tant a pares com als nens que han confiat en les nostres entitats per a poder realitzar la Primera Edició del ‘Campus del Villareal C.F a Rubí».

U.E RUBÍ