Saltar al contenido
Portada » Moon Chae Hoon es converteix en el primer jugador coreà en la història de la Unió Esportiva Rubí.

Moon Chae Hoon es converteix en el primer jugador coreà en la història de la Unió Esportiva Rubí.

El coreà Moon Chae Hoon s’incorpora a la disciplina de la Unió Esportiva Rubí per a jugar en l’Infantil ‘A’ que dirigeix Javi Rodriguez, actual coordinador del Futbol 7 del nostre club. Moon Chae Hoon procedeix del FC Potential de Corea del Sud, on va coincidir amb l’actual Director General Jose Quereda ‘Pirri’, qui exercia de Director Esportiu al club coreà. 

Moon Chae Hoon va arribar a Espanya fa dos mesos i va romandre a Rubí durant 10 dies per a entrenar amb el seu nou equip, disputant fins i tot alguns partits de pretemporada. Una vegada obtingut el visat Moon Chae Hoon al costat de la seva mare i germana s’han instal·lat en la seva nova ciutat. La nova promesa blanc-i-vermella ja ha visitat el nostre pais, concretament en diverses ocasions amb el seu ex club, FC Potential. El migcampista coreà va deixar molt bones sensacions en els partits i entrenaments en els quals va participar. 

Javi Rodriguez, el seu nou tècnic, es manifesta així sobre el fitxatge del coreà: «Moon és un jugador que ens va agradar molt en pretemporada i ens serà molt útil en l’equip, sobretot a hores d’ara de temporada. Esperem que en 15 dies pugui tenir solucionada la llicència, està tot molt avançat».

Javi admet que li il·lusiona aquest fitxatge: «És un fitxatge que amb el que no comptàvem i una incorporació que ens farà millorar i ser més forts i competitius. Es va adaptar molt bé els dies que va estar i tots estem molt contents amb la seva arribada».

Com a jugador, el coordinador de futbol 7 opina que «Moon és un ‘tot terreny’. Un migcampista de recorregut, de treball. Ens dóna joc interior, ajuda i continuïtat en la sortida de pilota i sobretot té arribada. És polivalent i això sempre ens donarà un plus més». 

Alejandro Durán, coordinador de l’etapa de futbol 11 del club es mostra també molt content amb l’arribada de Moon: «És un jugador diferent, un perfil que no tenim a l’Infantil ‘A’. És molt disciplinat i molt predisposat al treball. L’ajudarem entre tots, tant a ell com a la seva família perquè el procés d’adaptació sigui el més ràpid possible. És un futbolista amb un bon futur i fins i tot en pretemporada ja vam tenir algun club de superior categoría que ens va preguntar per ell».

Jose Quereda ‘Pirri’, Director General del Rubí expressa la seva alegria per aquest fitxatge: «Conec molt bé a Moon de la meva etapa a Corea del Sud. Quan la família va contactar amb mi per a estudiar la possibilitat que el pogués venir a jugar a futbol a Espanya li vaig proposar que venir a la U.E Rubí, el meu actual club». ‘Pirri’ coneix molt bé al jugador: 

«És un jugador que personalment m’agradava molt».

El Director no esperava aquest fitxatge: «Em va sorprendre que em cridessin i que em diguessin que el noi volia venir amb mi. No m’ho esperava i no podia dir que no. És un pas important, una responsabilitat i l’aposta es mutua tant del club com del jugador. M’afalaga que Moon vulgui estar on jo estigui. És un sacrifici molt gran per jugar. Són 12.000 Kilometros i deixes tot enrere per a venir a jugar al futbol aquí. Hem de facilitar-li tot perquè es trobi còmode entre nosaltres i ens pugui donar el rendiment que jò conec i espero d’ell».

El propi Moon Chae Hoon, encara no s’expressa en castellà però com ell mateix admet: «A Corea ja estudiava espanyol amb un professor particular». Va aterrar ahir a Barcelona. «Vaig tenir al Director ‘Pirri’ a Corea i volia estar amb ell per a continuar aprenent i gaudir del futbol. Hem va ensenyar molt i els meus pares volien que vingués amb el». 

En els pocs dies que va estar mesos enrere també ens parla del seu entrenador en l’Infantil ‘A’ de la U.E Rubí, Javi Rodriguez: «Em va tractar molt bé el temps que vaig estar en Pretemporada i em va donar la seva confiança sense 

conèixer-me. Amb Javi aprendré molt i donaré tot per l’equip, els companys em van rebre molt contents».

«M’haig d’adaptar a l’idioma, al club, al futbol espanyol, al col·legi i a la cultura. Aquest primer any serà difícil però vull progressar en el futbol i també faré les tecnificacions del Vila-real CF amb ‘Pirri’ i el campus de Nadal a Rubí i participaré en tot el que faci el Rubí i el Vila-real CF».

Benvingut Moon Chae Hoon al teu nou club.

U.E Rubí.