Saltar al contenido
Portada » JOSE LÁZARO SERÀ EL SEGON ENTRENADOR DEL FILIAL

JOSE LÁZARO SERÀ EL SEGON ENTRENADOR DEL FILIAL

La Unió Esportiva Rubí ha arribat a un acord amb l’entrenador Jose Lázaro López (Sabadell, 24/01/1977) per a ser l’ajudant de Jose Quereda ‘Pirri‘ al filial la pròxima temporada.
Jose Lázaro, exjugador regional amb una dilatada trajectòria en el futbol sabadellenc. Format com a jugador i com a entrenador en la pedrera de l’antic Comerç Creu.
Ha treballat com a entrenador en diferents clubs de futbol base del CE Sabadell i com segon entrenador al Tibidabo Torre RomeuUD Can Parellada i La Romànica CF, sent segon entrenador de l’actual entrenador del filial Jose Quereda ‘Pirri’.

També va exercir com a segon entrenador al Sabadell Nord, a l’ombra de l’altre mític del futbol territorial i ex del Rubí com és Quico Diaz.

En 2013 després del descens de la Romànica a quarta regional va tornar al club com a primer entrenador i va aconseguir l’ascens en aquesta mateixa temporada a Tercera Regional.
Durant aquests últims anys, Jose Lázaro ha treballat per a diferents clubs fent un treball de Scouting.

• Que esperes d’aquesta estancia al Rubí com a segon entrenador del filial?
»Poder treballar i gaudir aquesta temporada en un gran club com és la UE Rubí.»


• Que coneixies d’un club com la UE Rubí i que et fa venir aquí?
»Perquè conec molt bé la història de la UE Rubí un club centenari on han passat molts entrenadors i jugadors als quals conec i tots m’han parlat molt bé d’aquest club.»


• Com és ‘Pirri’ com a entrenador?
»Pirri com a entrenador és una persona que viu per i al futbol i treballar de nou al seu costat és tot un honor, ja que hem compartit diverses temporades junts i ens coneixem molt bé.»


• Que aportarà Jose Lázaro a l’equip?
»Jo el que puc aportar és treball, compromís i molta il·lusió per tornar al verd.»


• Deixa un missatge a jugadors i aficionats del Rubí
»Intentarem formar una bona plantilla competitiva per a gaudir aquesta temporada del filial de la UE Rubí i que els aficionats del club gaudeixin veient jugar a l’equip».