Saltar al contenido
Portada » ESTEFANÍA LÓPEZ, NOVA ASSISTENT TÈCNICA DEL FILIAL I RESPONSABLE DE LA SECCIÓ FEMENINA

ESTEFANÍA LÓPEZ, NOVA ASSISTENT TÈCNICA DEL FILIAL I RESPONSABLE DE LA SECCIÓ FEMENINA

La Unió Esportiva Rubí ha arribat a un acord amb Estefania López Carmona per a ser l’assistent tècnica del filial i responsable de la secció femenina de futbol de la UE Rubí.

Estefania López Carmona és una gran aficionada del futbol. Des de els 4 anyets, es tirava tot el dia jugant amb la pilota. Als 11 anys fitxa per l’equip del seu barri, on va ser un parell d’anys, després va fitxar per Castelvell i Mare Molas.

Van anar a buscar-la a Reus per fitxar-la, on va ser màxima golejadora, campiones de Catalunya i subcampiones d’Espanya. Per una lesió al genoll ja no va poder seguir amb la seva trajectòria al món del futbol, així que va penjar les botes amb vint-i-dos anys.

• Com comencen els contactes amb la UE Rubí per la teva incorporació?

«El contacte comença per Twitter, veig que anuncien que estan buscant noies per formar un femení i la meva idea és tornar a jugar, però comento que estic traient-me el curs de UEFA C i que estic buscant un club per fer les pràctiques«.

• Què és el que més et va cridar l’atenció sobre la UE Rubí per venir?

«Em va cridar molt l’atenció la trajectòria de Pirri, un gran professional i entrenador, i immediatament li vaig demanar si podia ajudar amb l’equip. Perquè ell em pot ensenyar moltíssim«.

• Quina serà la teva funció com a assistent tècnica al filial?

«La meva funció és la logística i l’organització de l’equip, jo m’encarrego d’informar a tots els jugadors i a resoldre els seus dubtes o inquietuds. Estaré present en els entrenaments i partits amb la resta del cos tècnic. Donant opinions i aportant idees».

• Que pots aportar a el club i quin és el teu objectiu dins de l’entitat?

«Al club puc aportar la meva experiència com a jugadora, sóc directa, competitiva i sobretot respectuosa. Sobretot la novetat de ser l’única dona de el cos tècnic del Rubí, animant aixi a les altres que s’apuntin! Aportar també la meva felicitat, les meves ganes d’aprendre i créixer en aquesta gran família«.

• El club vol formar equips femenins a l’entitat. Com està a dia d’avui això?

«Doncs estem en contacte amb les noies, fa anys ja hi va haver un femení però va desaparèixer, la meva il·lusió és formar diversos equips, ara que el futbol femení és un BOOM, la ciutat de Rubí necessita jugadores competint».

«Volia donar les gràcies a tot el club, per donar-me l’oportunitat de poder formar-me, de poder créixer com a persona, a la meva família per recolzar-me i a PIRRI per confiar en mi i per triar-me per al seu cos tècnic».