Saltar al contenido
Portada » TONI MAROTO NOU ENTRENADOR DE PORTERS DEL FILIAL

TONI MAROTO NOU ENTRENADOR DE PORTERS DEL FILIAL

La Unió Esportiva Rubí ha arribat a un acord amb Toni Maroto Jiménez (Sabadell, 05/12/1973) per a ser l’entrenador de porters del filial la pròxima temporada. També serà el segon entrenador del Juvenil A.
Toni Maroto, exporter a CE SabadellCan Rull Rómulo Tronchoni i UD Can Oriach. Com a entrenador de porters ha treballat a CE Sabadell Can Rull. Actualment és l’entrenador de porters de les tecnificacions de l’Escola de Jose Quereda ‘Pirri’.


• Com vas rebre la trucada de ‘Pirri’ per a ser entrenador de porters del filial?
»‘Pirri’, és amic meu des de petits quan coincidim en el Can Oriach, ara Sabadell Nord. Des de llavors vam mantenir la nostra amistat. Després ens separem perquè jo vaig fitxar per altres equips, però el contacte mai el vam perdre i fa uns mesos comencem parlar de la possibilitat de treballar junts. I no ho vaig dubtar m’agrada treballar amb ell. Em va oferir anar-me amb ell al Rubí i vaig acceptar de manera immediata»


• Com és Toni Maroto com a entrenador de porters?
»Com a entrenador de porters, m’agrada anar treballant segons les característiques de cada porter i edat. Sóc molt minuciós i vull que els meus porters treballin conceptes que es trobaran en un partit, que tinguin totes les armes per a prendre sempre la decisió correcta.»


• També exerciràs com a segon entrenador del juvenil de Jose Carmona, com sorgeix aquesta possibilitat?
»Pirri em comenta la possibilitat de treballar de segon entrenador amb el Juvenil i em sembla molt interessant, perquè és una possibilitat, per a controlar també al juvenil i que si fa falta un jugador per al filial en algun moment puguem comptar amb aquest jugador per al lloc que necessitem i per a passar informació a Pirri com a director general que és. I també com una gran oportunitat per a mi de no sols ser entrenador de porters del filial i assistent.»


• Què t’ha demanat Jose Carmona en les teves funcions com a segon entrenador?
»Tenim una reunió pendent. Per a acabar de definir les meves funcions. Però l’ajudaré en tot el que necessiti. En definitiva donar-li suport per a desenvolupar jugadors per al filial i per al primer equip.»