Saltar al contenido
Portada » JOSE QUEREDA ‘PIRRI’, NOU DIRECTOR GENERAL DE LA U.E. RUBÍ

JOSE QUEREDA ‘PIRRI’, NOU DIRECTOR GENERAL DE LA U.E. RUBÍ

Cop d’efecta de la U.E. Rubí. L’entitat presidida per Josep Alcalà fa un pas endavant en el creixement del club i ho fa contractant els serveis del conegut Jose Quereda ‘Pirri’, que estrenarà un nou i pioner càrrec a l’entitat.

Jose Quereda ‘Pirri’ té una àmplia trajectòria en el món del futbol, tant a nivell amateur com professional. Ha estat diverses temporades a Segona Divisió B, treballant com analista, assistent tècnic i com a segon entrenador en clubs com el CE Sabadell, el Gavà CF o la Peña Deportiva d’Eivissa. Va entrenar prèviament l’Ordino de la Primera Divisió d’Andorra i a un altre històric com la UDA Gramenet, així com d’altres equips de regional.

La seva última feina a Espanya en el futbol professional va ser com a director esportiu i de cantera de la SD Formentera fa dues temporades, on va agafar les regnes del primer equip després d’haver descendit de Segona B a Tercera, fent playoff d’ascens a Segona B.

‘Pirri’ ha arribat fa tot just dos mesos de Corea del Sud, on ha exercit com a director esportiu del FC Potential, un dels clubs amb més projecció del país asiàtic. A pesar de tenir dos anys més de contracte, va decidir posar punt i final a l’experiència coreana després d’haver-se estat allà 20 mesos. Motius familiar l’han fet tornar: «Era molt feliç a Corea del Sud, però ma mare està gran, sola i sentia que havia de tornar amb ella. Després de molts anys fora de casa vivint del futbol, era el moment de tornar i establir-me aquí de nou».

El president, Josep Alcalá, valora la incorporació de Jose Quereda: «És un càrrec que necessitem i Pirri és la persona idònia per a aquesta feina. La seva experiència, els seus coneixements i les bones relacions que té en el món del futbol fan que fem un salt de qualitat amb la seva arribada al club».

Per la seva banda, Pirri mostra la seva alegria per incorporar-se a la UE Rubí. «Em vaig reunir amb el president i amb la direcció esportiva fa més d’un mes i quan vaig sortir d’aquella reunió ja sabia que volia estar aquí. Tant la UE Rubí com jo ens hem demostrat que volem començar aquest nou projecte de club junts», ha dit el sabadellenc.

La seva il·lusió per estar a Can Rosés salta a la vista: «És un orgull representar aquesta entitat històrica i em deixaré l’ànima perquè aquest club segueixi creixent i evolucionant. M’he trobat persones il·lusionades i amb ganes de fer coses. Aquest és el camí, anar tots en la mateixa direcció i tenint clar què volem i què tenim».

Josep Alcalá i la seva junta directiva aposten per un canvi i és el moment de fer-lo. «Per això incorporem a Pirri. Ens ha transmès molta confiança i seguretat des del principi i les seves idees van de la mà de les nostres. Ens generarà moltes coses positives i ens ajudarà a créixer en les diferents àrees que tenim al club i que volem potenciar«, explica el president.

El nou director general de la UE Rubí sent que està en el lloc ideal per desenvolupar el seu treball: «La meva prioritat era venir a Rubí. He tingut alguna oferta a nivell professional molt interessant fora de Catalunya i pràcticament tenia tancada la meva incorporació a un club de Palma de Mallorca i també tenia l’opció de tornar a la Peña Deportiva com a secretari tècnic però el fet de voler estar aquí amb la meva mare em possibilita l’opció de recalar a Rubí. Estic encantat i feliç amb el tracte que estic rebent».

Alcalá es mostra molt optimista i il·lusionat amb el nou projecte de la UE Rubí: «Incorporem gent molt vàlida per al club, compromesa i amb ganes de treballar, de fer coses noves i diferents. Incorporem una figura molt important per a nosaltres al futbol base i en els pròxims dies ho farem oficial. Hem tancat també la renovació dels coordinadors Javi Rodríguez i David Odena, ja que estan fent un bon treball amb la cantera i reforçarem aquesta àrea per fer-nos encara millors amb una persona molt preparada i capacitada. Aquesta persona ens aportarà una estabilitat esportiva que el club necessita perquè la cantera segueixi progressant».

UE Rubí.