Saltar al contenido
Portada » FITXATGE GERARD GUITART

FITXATGE GERARD GUITART

La Unió Esportiva Rubí ha aconseguit un acord amb el porter Gerard Guitart per a la seva incorporació a l’equip. El jugador arriba procedent del EE Guineueta, ha format part de la plantilla que ha aconseguit l’ascens a Tercera i signarà un contracte per una temporada.

Gerard Guitart Hernández (Terrassa, 21 de gener de 2001), és un porter molt ràpid i amb molt bona col·locació.

El director esportiu, Iván Fernández: «Gerard Guitart és un porter molt àgil i ràpid i les seves característiques s’adapten al que nosaltres volíem. Tenim plena confiança en ell i sabem que la porteria la tenim ben coberta amb Gérard i Aleix. És un porter molt segur i ens agrada mol molt que aposti per nosaltres».

Per la seva part Gerard

• Com et defineixes sobre el terreny de joc?

– «Crec que sóc un porter que llegeix bé el joc i això em permet prendre bones decisions en la majoria de casos. També considero que un dels meus punts forts és el joc aeri. Crec que sóc un porter complet… Però com tot porter, la lectura de el joc i les preses de decisió van marcades moltes vegades per la continuïtat que et donen els entrenadors. Lluitaré per poder aconseguir aquesta confiança en cada entrenament i partit».

• Que objectiu et marques a nivell personal? I colectiu? 

– «A nivell personal, seguir creixent i millorant com a porter. A nivell col·lectiu, lluitar per poder estar en posicions d’ascens fins al final i, si és possible, aconseguir l’ascens».

• Que et fa signar per la Unió Esportiva Rubí?

El seu estil de joc i dimensions de camp crec que juguen al meu favor. Una posició avançada per protegir el bloc alt de l’equip i participar en el joc ofensiu em ajudarà a créixer com a jugador i espero poder contribuir a l’equip en aquestes situacions.».