Saltar al contenido
Portada » FITXATGE ALEIX RUIZ

FITXATGE ALEIX RUIZ

La Unió Esportiva Rubí ha aconseguit un acord amb el porter Aleix Ruiz per a la seva incorporació a l’equip. El jugador arriba procedent del CE Europa de Divisió d’Honor i signarà un contracte per una temporada.

Aleix Ruiz Herrero (Esplugues de Llobregat, 18 de juny de 2002), és un porter molt jove i amb molta projecció.

El director esportiu, Iván Fernández: «Aleix ens aportarà qualitat i joventut a la plantilla i a la porteria. Porter amb molta projecció i amb un gran futur per davant. S’adapta al que buscàvem i el Rubí és un club ideal per a que pugui continuar creixent com a jugador».

Per la seva part Aleix

• Que et fa signar per la Unió Esportiva Rubí? 

– «*Rubi és un club amb molta història i reconegut en el futbol català, penso que se’m dona l’oportunitat i confiança de poder estar en la porteria d’aquest gran club és una cosa que tinc valorar molt. És un club molt familiar on estaré molt agust amb tots l’integrants del club i jugadors. Personalment tinc molta ambició per ser el porter del Rubi per tot el que suposa aquest gran club.».

• Que objectiu et marques a nivell personal? I colectiu? 

– «A nivell individual adaptar-me ràpid i tan bé com sigui possible a la categoria i el futbol amateur, ja que és el meu primer any, vinc de molt bones temporades en l’etapa juvenil i amb molta confiança. L’objectiu principal és ser una peça clau i important de l’equip. En el col·lectiu sobretot ser un equip i estar ben units, penso que això ens ajudarà molt a aconseguir el que ens proposem durant la temporada».

• Com et defineixes sobre el terreny de joc?

Em considero un jugador molt segur de si mateix i amb molta valentia. M’agrada competir al màxim i donar sempre la millor versió de mi».Espai per a fitxers adjunts