Saltar al contenido
Portada » «PIRRI» NOU ENTRENADOR DEL FILIAL

«PIRRI» NOU ENTRENADOR DEL FILIAL

La Unió Esportiva Rubí i Jose Quereda ‘Pirri’ han aconseguit un acord perquè el director general del club dirigeixi al filial de Tercera Catalana durant la pròxima temporada. El tècnic de Sabadell arriba procedent del FC Potential, de Corea del Sud, on treballava com a director esportiu. Anteriorment també va ser director esportiu i de pedrera de la SD Formentera.

El tècnic català compaginara el ser entrenador del filial junt al seu lloc de director general.

«Des que la UE Rubí em va plantejar la possibilitat d’entrenar al filial em va agradar la idea del que volen que sigui el Sub 23. M’agrada el treball de formació i la idea és treballar amb jugadors joves que puguin tenir possibilitats d’arribar al primer equip».

‘Pirri’ és un coneixedor absolut del futbol, entre les seves altres marxes per la Segona Divisió B es troba l’haver estat analista i assistent en el CE Sabadell i Peña Deportiva Santa Eulalia d’Eivissa, també va ser segon entrenador en el Gavá CF, en Segona Divisió B.

«Fa molts anys ja vaig entrenar al filial del CE Sabadell i a Eivissa a un juvenil de la Penya Esportiva i quan veus que tens jugadors que arriben al primer equip la satisfacció personal i esportiva és molt gran.»

Com a primer entrenador ha passat per equips com l’FC Ordino de la Primera Divisió d’Andorra, UDA Gramenet, CF Can Llong, La Romànica, CE Sabadell «B» i Tibidabo Torre Romeu. Com a tècnic formador en el futbol base ha treballat en el CE Sabadell, CE Mercantil i Escola de fútbol de Sabadell.

«L’objectiu que tenim és que els jugadors que acaben de Juvenil puguin continuar jugant en el club. Tant primer equip com filial anirem en la mateixa línia i tots dos sabem el que necessitem i com hem de treballar».
Iván Fernández director esportiu del club:  «L’arribada de Pirri com a tècnic de l’filial tant el seu treball de director general i tots els seus coneixements en el món de el futbol ens aporta frescor. Farem un Rubí ‘B’ molt potent amb gent jove que pugui arribar a el primer equip. ‘Pirri’ coneix a la perfecció aquest aspecte i coneix molt bé a tots els joves del Vallès. Estem molt contents i segur que fa una bona feina».