Saltar al contenido
Portada » FITXATGE MAIKEL STALIN

FITXATGE MAIKEL STALIN

La Unió Esportiva Rubí ha aconseguit un acord amb Maikel Stalin per a la seva incorporació a l’equip i es convertira en el primer fitxatxe de la temporada. El jugador arriba procedent del Martorell i signarà un contracte per una temporada.

Michael Stalin Pico Méndoza (Ecuador, 24 de tener de 1998), conegut futbolísticament com Maikel Pico, és un lateral esquerre molt complet amb molt de sacrifici, físic i calitat. Ha dispútat 16 partits aquesta temporada.

El director esportiu, Iván Fernández«És un futbolista al qual seguíem des de fa ja molt temps. Encaixa perfectament en el que vol el míster i en el que és el Rubí. Mikael Stalin ha mostrat molt d’interès a vindre i té molta il·lusió a unir-se al nostre projecte. Sabíem que teníem competència per a poder signar-li per la projecció que té».

Per la seva part Mikael es mostra molt il·lusionat per firmar per la Unió Esportiva Rubí«Estic molt agraït per la confiança que hem donat el club, jo espero que aquest sigui un gran any. Intentarem fer-lo tan bé com sigui possible per a poder estar luitant per l’ascens».