Saltar al contenido
Portada » CAMPUS DE NADAL VILLAREAL

CAMPUS DE NADAL VILLAREAL

Des de la Unió Esportiva Rubí volem comunicar que al desembre del present any es realitzarà el primer campus de futbol de Nadal del Villarreal CF en Can Rosés.

El campus donarà principi el 27 de Desembre i finalitzarà el 30 de Desembre. L’horari serà des de les 09:00 fins a les 14:00 hores. Una del les novetats que presenta el campus és que entrenadors que treballen actualment en la pedrera del Villarreal Club de Futbol seran presents en aquest campus de Rubí.
Les activitats que es realitzaran al campus seran totalment esportives. Hi haurà doble sessió d’entrenament així com xerrades tècniques sobre la metodologia del Villarreal Club de Futbol i altres novetats per a tots els participants.

Josep Alcalá, president de la Unió Esportiva Rubí valorava positivament aquest esdeveniment.
«Per a nosaltres significa fer un pas mes en l’esportiu. Tenir el primer campus del Villarreal CF a Rubí ens permet poder millorar sobre en tots els àmbits, no sols en l’esportiu si no en el social. Els nostres nens, pares i entrenadors podran gaudir d’aquest primer campus, el primer de molts».

El Director General de l’entitat Jose Quereda ‘Pirri’, vinculat a tots dos clubs, es mostra en la mateixa línia. «El Villarreal Club de Futbol cada any realitza nombrosos campus per tot el pais i a l’estranger, i Rubí, com a institució, camp i ciutat reuneix les prestacions necessàries per a fer un campus de qualitat. A l’estiu es realitzarà un altre campus del Villarreal CF en Can Rosés. Les inscripcions per a aquest primer campus de Nadal ja s’han obert ja i estem desitjant que la gent s’apunti al nostre campus».

Els interessats poden dirigir-se realitzar ja la inscripció en la pàgina web www.campusytorneos@villarrealcf.es i per a qualsevol mena d’informació cridar a Jose Quereda ‘Pirri’ (tlfn. 689 910 444).

UE RUBÍ

PÁGINA WEB: Campus y Torneos Villarreal CF – Link inscripción: