Saltar al contenido
Portada » RENOVACIÓ IVÁN RODRÍGUEZ

RENOVACIÓ IVÁN RODRÍGUEZ

FOTO ANDREA MARTINEZ

La Unió Esportiva Rubí ha renovat a Iván Rodríguez. L’entitat ha signat una nova relació contractual amb el jugador que els vincularà fins al final de temporada.

El defensa rubinenc va aterrar en la plantilla a l’agost de 2019, procedent del Martinenc. Aquesta serà la seva tercera temporada d’Iván al club de la seva cuitat. Des de la seva arribada, Iván ha disputat un total de 24 partits a Primera Catalana, 15 com a titular. 

El director esportiu, Iván Fernández sobre el jugador rubinenc: “La renovació d’Iván Rodríguez és fruit de la continuïtat que volem donar-li als nostres projectes esportius. La seva polivalència en defensa quan juga com a lateral esquerre o com a central i la seva experiència sempre l’equilibri defensiu que necessitem. El seu rendiment cada any va a mes i sumarà la seva tercera temporada amb nosaltres”.

Iván Rodríguez parla sobre la seva renovació al club de la seva ciutat: “Renovo per la confiança que el club ha dipositat sempre en mi, per el projecte i per les ganes que tinc de portar a l’equip de la meva ciutat on es mereix. Com objectiu personal, aconseguir tenir la continuitat que no he pogut tenir durant les dos temporades anteriors, ajudant al màxim a l’equip en tots els aspectes per aconseguir estar el mes a dalt possible, i a nivell col.lectiu esperem formar un gran grup, que disfruti al camp i que aspiri a tot”