Saltar al contenido
Portada » FITXATGE RUY GAMA

FITXATGE RUY GAMA

La Unió Esportiva Rubí ha aconseguit un acord amb el davanter rubinenc Ruy Gama per a la seva incorporació a l’equip. El jugador arriba procedent del Vilassar de Mar de Tercera Divisió i signarà un contracte per una temporada.

Ruy Gama Pérez (Rubí, 20 de gener de 1993), és un davanter centre amb molt de gol i molta experiencia.

El director esportiu, Iván Fernández«Torna a casa i ho fa en un moment de maduresa important. Té 28 anys i és un jugador amb experiència. Necessitàvem un perfil com ell a la plantilla. Ens ha transmès la mateixa il·lusió que nosaltres a ell. Estem molt satisfets per aquest fitxatge. Creu en el projecte i això ens fa sentir-nos més forts».

Ruy Gama molt content de jugar a l’equip de la seva ciutat: «Em fa una il·lusió enorme jugar en l’equip de la meva ciutat. Tenia moltes ganes de ser aquí i crec que és el moment per a fer-lo. L’interès que han tingut en mi i el projecte esportiu i de club que estan fent m’ha enganxat. Necessitava tornar i personalment buscava un lloc per a poder sentir-me de nou futbolista i ser feliç i Rubí m’ofereix això. M’agradaria aconseguir l’ascens amb el Rubí i per això vinc. És un projecte ambiciós i tot el que he vist és il·lusió i moltes ganes de fer una cosa important l’any que ve».