Saltar al contenido
Portada » La Unió Esportiva Rubí comunica que Jordi Peris no continuarà com a entrenador del primer equip.

La Unió Esportiva Rubí comunica que Jordi Peris no continuarà com a entrenador del primer equip.

La Unió Esportiva Rubí comunica oficialment que Jordi Peris no continuarà com a entrenador del primer equip la propera temporada. Aquesta decisió ha estat presa per la directiva del club després d’una acurada consideració de les necessitats i objectius futurs de l’entitat.

Jordi Peris, que ha estat una figura clau en la nostra història recent, deixa una empremta inesborrable en el nostre equip. Durant els seus dos anys de servei, ha demostrat una passió inigualable pel futbol, una capacitat de lideratge destacada i un compromís ferm amb el desenvolupament dels nostres jugadors.

Jordi Peris dirigint una acció del partit. Foto: Eric Sales

Sota la seva direcció, la Unió Esportiva Rubí ha viscut moments inoblidables, assolint metes importants com la classificació a la Copa del Rei i celebrant victòries que quedaran per sempre en la nostra memòria. La seva contribució no es limita només als èxits esportius, sinó també a la formació de valors i a l’esperit d’equip que ha inculcat en els seus jugadors.

El club vol expressar el seu més sincer agraïment a Jordi Peris per tots aquests anys de dedicació incansable i pel seu treball exemplar. Encara que no continuarà com a entrenador la propera temporada, Jordi sempre formarà part de la família de la Unió Esportiva Rubí.

Desitgem a Jordi Peris tot el millor en els seus futurs projectes, amb la certesa que seguirà assolint èxits allà on vagi.