Saltar al contenido
Portada » Jose Solivelles, nou entrenador

Jose Solivelles, nou entrenador

La Unió Esportiva Rubí es complau a anunciar que el nostre nou entrenador per a la propera temporada serà José Solivelles. Després de servir com a director esportiu durant els darrers dos anys, José Solivelles assumeix ara el repte de liderar el primer equip.

Aquesta decisió reflecteix la confiança del club en la seva visió i capacitat per guiar-nos cap a nous èxits. El projecte que va iniciar fa dos anys com a director esportiu ha estat fonamental per a la nostra evolució, i ara, com a entrenador, estem segurs que continuarà impulsant-nos cap a nous horitzons.

José Solivelles ha demostrat un compromís inquebrantable amb els valors del club i una dedicació total al desenvolupament dels nostres jugadors. La seva experiència i coneixement del futbol, així com la seva capacitat per treballar en equip, han estat claus en la implementació d’un projecte esportiu sòlid i ambiciós.

Jose Solivelles i Josep Alcalà a la presentació.

Com a entrenador, José Solivelles continuarà treballant per construir un equip competitiu i amb un estil de joc que reflecteixi la identitat de la Unió Esportiva Rubí. Solivelles compta amb experiència tant en Tercera Federació com en l’antiga Segona B.

Volem donar-li la benvinguda en aquesta nova etapa i desitjar-li molts èxits en el seu nou rol. La seva trajectòria amb nosaltres fins ara ens dona plena confiança en la seva capacitat per portar-nos a assolir els nostres objectius esportius.