Saltar al contenido
Portada » Il·lusions renovades i continuïtat en l’equip femení de mares de la Unió Esportiva Rubí

Il·lusions renovades i continuïtat en l’equip femení de mares de la Unió Esportiva Rubí

Oriol Gimeno Veguè continuarà un any més amb la seva funció dins del club de responsable de la secció de l’equip de mamis de la Unió Esportiva Rubí. Un equip format amb les mamis del club que competeixen en la lliga del Vallés.

• Quin és l’objectiu en l’equip de les mamis?

L’objectiu és diversió i fer una mica d’exercici. Entrenem els dimarts i dijous per a preparar partits cada 15 dies.

• Com funciona aquest grup dins i fora del camp?

Dins del camp som un grup molt afí i tenim clar l’enfocament que li volem donar a aquest grup a nivell esportiu, i portem la vida social fora del camp que tots podem portar quan els nostres treballs i compromisos familiars o d’una altra índole ens ho permet. Ens agrada fer coses fora del camp també com a grup.

• Què significa representar a un club com el Rubí?

El Rubí és un club històric i centenari, i si hi ha altres clubs amb menys història que tenen equip de mares nosaltres també hem de tenir-ho. Totes les persones que sentim al club i tenim fills jugant aquí fa que sigui un orgull que modestament i dins de les nostres limitacions puguem també representar al club.

Aquest equip ja porta dos anys competint, si vols gaudir del bonic d’aquest esport i passar una bona estona, totes les que vulguin saber més sobre aquest projecte poden informar-se en aquest número: 677969265