Saltar al contenido
Portada » Comunicat Oficial: renovació de Jordi Peris

Comunicat Oficial: renovació de Jordi Peris

La Unió Esportiva Rubí i Jordi Peris han acordat l’ampliació del contracte del nostre entrenador fins al 2025.

En les seves dos temporades com a entrenador de la Unió Esportiva Rubí, ha aconseguit l’ascens a Lliga Elit i la participació del club a la Copa del Rei.


Amb paraules plenes de gratitud, ha compartit amb nosaltres: ‘El fet de renovar amb la UE Rubí és ben senzill: em sento molt valorat per part de tota l’estructura que hi ha al club, des del primer fins a l’últim. Estic molt content de poder ser-hi i d’haver deixat empremta com a entrenador. És un club on deixen treballar amb tranquil·litat, no es fiquen en res esportiu i això és molt important per a un entrenador i un equip. Són propers quan ho necessitem i sempre donen ànims quan les coses no acaben de sortir com ens agradarien’.

Tambe expressa la seva motivació per al nou any de competició i reflexiona sobre els reptes recents de l’equip: ‘Tinc moltes ganes de començar la competició del 2024 per tornar a fer funcionar l’equip. El tram final de temporada ha estat una mica irregular, tot i el bon joc de l’equip, les ocasions no han acabat entrant, fet que ho hem pagat sense obtenir cap victòria. Espero que això els transmeti seguretat als jugadors, al final és un missatge molt clar cap a la plantilla: confiem en l’entrenador, confiem en tots vosaltres, confiem en la manera de fer, només cal seguir insistint perquè tot arribarà’.

Aquestes declaracions del nostre entrenador mostren la clara visió i els objectius del club per al futur: ‘Primer de tot, per acabar aquesta temporada volem situar-nos en posicions nobles, fet que fins ara ens ha costat bastant. Creiem que tenim plantilla per assolir-ho, però la competició és molt exigent i cal que estiguem a l’altura a cada partit. Cal no oblidar que l’objectiu principal del club és assolir la permanència com més aviat millor. De cara a la temporada que ve volem fer un pas més i guanyar terreny cap a la identitat de club i d’equip. Ara mateix ens hem guanyat un respecte cap a molts equips i això es nota a la competició. L’any vinent hem de fer un pas endavant i créixer com a club dins de la zona. Aquests objectius s’han d’assolir des de diferents punts, com fidelitzar jugadors, generar una identitat clara de futbol, mostrar qualitat amb la feina del dia a dia, professionalitzar l’entorn de l’equip, però sobretot, cal creure-s’ho a tots els nivells’.

Des de la Unió Esportiva Rubí li agraïm tot l’esforç, professionalitat i acompliment demostrat fins al moment, desitjant-li el major dels èxits en la seva etapa a carrega del club rubinenc i confiant que puguem continuar creixent junts.