Saltar al contenido
Portada » Acord de Patrocini amb Kubrex Project SL

Acord de Patrocini amb Kubrex Project SL

La Unió Esportiva Rubí se complaceix en anunciar un emocionant acord de patrocini amb la prestigiosa empresa Kubrex Project SL. A partir d’ara, el seu distintiu logo adornarà la part posterior de les nostres estimades samarretes, simbolitzant una aliança que ens enorgulleix profundament.

El president de la Unió Esportiva Rubí, en declaracions exclusives, va expressar el seu entusiasme per aquesta col·laboració significativa: «Estem encantats d’afegir Kubrex Project SL a la nostra família de patrocinadors. La seva dedicació a la excel·lència i el suport incondicional al nostre club ens impulsen cap a un futur ple d’èxits.»

Aquest acord reflecteix la continuïtat del creixement i l’impuls del nostre club, i estem segurs que la col·laboració amb Kubrex Project serà beneficiosa per a totes dues parts. Agraint la confiança dipositada en nosaltres, esperem construir junts un futur brillant i compartir moments memorables.

La Unió Esportiva Rubí celebra aquesta nova etapa amb entusiasme, i amb Kubrex Project, estem decidits a escriure capítols emocionants en la nostra història.