Saltar al contenido
Portada » Acord de col·laboració amb l’acadèmia de porters Top-Tec Keepers

Acord de col·laboració amb l’acadèmia de porters Top-Tec Keepers

Des de l’inici de la present temporada l’empresa Top Tec Keepers realitzarà la tecnificació dels nostres porters en les instal·lacions de Can Rosés. 

TOP TEC KEEPERS, acadèmia de tecnificació per a porters/as dirigida per Pepe Sallent, entrenador de porters amb una dilatada experiència en l’entrenament específic de porters i amb presència en algunes entitats esportives molt prestigioses.

La finalitat de TOP TEC KEEPERS es basa a oferir un entrenament personalitzat en funció de la/s edat/és del porter/a i la seva etapa d’aprenentatge i/o rendiment oferint una formació eficaç, òptima i de qualitat.

A més de comptar amb entrenaments individuals, campus d’estiu, nadal i setmana santa, esdeveniments esportius, seguiment personalitzat del jugador/a, etc, TOP-TEC ofereix una formació de qualitat sostinguda per uns valors i uns hàbits de treball com el compromís, l’esforç, la superació, la cohesió de grup… 

Des de la UE Rubí no podem estar més orgullosos de col·laborar amb aquesta gran acadèmia per al desenvolupament dels nostres porters. Estem en les millors mans!