Saltar al contenido
Portada » ROBIN HAT NOU SPONSOR OFICIAL

ROBIN HAT NOU SPONSOR OFICIAL

La Unió Esportiva Rubí i Robin Hat han unit els seus camins de cara a les pròximes temporades. La companyia rubinenca es converteix en un dels partners principals del club i tindrà un pes important de cara a aquesta il·lusionant temporada.

ROBIN HAT es una empresa catalana que desde el 2014 es dedica al disseny i venta de material tèxtil sanitari reutilitzable. 

ROBIN HAT es va iniciar amb la comercialització de Gorros per a sanitaris estampats que aporten color i humanitzen l´entorn sanitari. Va ampliar la seva gama de productes amb ROBIN MASK , mascaretes higièniques , reutilitzables per a tots els públics. ROBIN HAT te presència internacional a més de 18 païssos del món . 

Un dels segells identitaris de l’empresa es la seva alta implicació en projectes solidaris a Catalunya i la resta del món i els més de 3 millions de mascaretes enviades gratis a diferents indrets ho avala . Les ROBIN MASK de ROBIN HAT cumpleixen els més alts standarts de qualitat i seguretat avalat per laboratoris acreditats , superant les exigències normatives . La marca ja treballa per ampliar la seva oferta de productes amb el llençament de ROBIN SOCKS , mitjons amb la mateixa actitud que la resta de marques del grup.  Robin Hat ven exclusivament a través del seu canal on•line i a farmàcies. 

Es tracta d’un vincle que permet a la Unió Esportiva Rubí anar al costat d’una companyia de prestigi com Robin Hat.