Saltar al contenido
Portada » Pau Albelda, nou jugador de la UE Rubí.

Pau Albelda, nou jugador de la UE Rubí.

La tercera novetat per a la temporada 2022-2023 signa per una temporada.

La Unió Esportiva Rubí i Pau Albelda han aconseguit un acord pel qual el migcampiste, passa a ser propietat del club rubinenc. Pau Jiménez Albelda [Sant Quirze del Vallés, 25/02/1999] va militar en les files del Terrassa FC la passada campanya i signa per una temporada amb la nostra entitat.

Coneixem les primeres impressions de Albelda, nouvingut a l’entitat rubinenca:

Que et fa signar per la Unió Esportiva Rubí? 

La confiança mostrada en mi. Des d’un primer moment, el club ha apostat per mi i després d’un any dur era exactament el que necessitava.

Que objectiu et marques a nivell personal? I colectiu?

A nivell personal, m’agradaria ser un jugador important. Recuperar aquesta sensació de que el joc passa pels meus peus i estic fent millor als meus companys, que crec que és una de les meves virtuts. A nivell col·lectiu no em plantejo altra cosa que no sigui guanyar la lliga i pujar. El club té un projecte ambiciós i amb una idea clara de joc, que a mi em sembla la indicada per posar el club on mereix ser-hi.

Com et defineixes sobre el terreny de joc?

Crec que sóc un migcampista força polivalent. Tècnic i ràpid en espais curts, amb bona visió i pase. Vull pensar que sóc un líder capaç de llegir els temps del partit i decidir quan i on ha d’anar la pilota a cada jugada per treure el màxim rendiment dels espais que deixi el rival.

Benvingut, Pau!