Saltar al contenido
Portada » La Unió Esportiva Rubí anuncia un emocionant acord de patrocini amb Lainco

La Unió Esportiva Rubí anuncia un emocionant acord de patrocini amb Lainco

La Unió Esportiva Rubí es complau en anunciar una nova i emocionant col·laboració amb Lainco, líder en els laboratoris farmacèutics. Aquest acord de patrocini reforçarà encara més la presència de l’equip a la comunitat i obrirà oportunitats apassionants per a ambdues parts.

Detalls de l’Acord

L’acord estableix una col·laboració a llarg termini entre La Unió Esportiva Rubí i Lainco. Com a patrocinador, Lainco tindrà una presència destacada a les instal·lacions de Can Rosés durant els partits a casa.

Declaracions del Club

Josep Alcalà, president de la UE Rubí va expressar el seu entusiasme davant d’aquesta nova col·laboració:

«Estem encantats de donar la benvinguda a Lainco com el nostre patrocinador. El seu compromís amb l’excel·lència i la comunitat ressona amb els nostres valors a la Unió Esportiva Rubí. Estem desitjant construir una associació sòlida i exitosa junts».

Compromís amb la Comunitat

Part fonamental d’aquest acord és el compromís compartit amb la comunitat local. La Unió Esportiva Rubí i Lainco planejen col·laborar en iniciatives que beneficiïn la comunitat, com programes esportius juvenils, esdeveniments benèfics i més.

Sobre Lainco

Des de 1934 treballen amb molt d’esforç i determinació per oferir productes de qualitat i eficaços. Tot plegat els ha portat a crear vincles fiables i a perseverar, encara que les circumstàncies siguin adverses.

Ubiquen al client al nucli del seu servei, enfocant la seva meta a consolidar-se com el seu referent en sostenibilitat i innovació en la cura de persones i cultius.

Proper Encontre

Aquest emocionant anunci coincideix amb el nostre proper partit a casa de Copa del Rei el 01/11/23 davant l’Athletic Club. Acompanyeu-nos per celebrar junts aquest nou capítol a la història de La Unió Esportiva Rubí!

Per obtenir més informació sobre aquest acord i altres notícies del club, visiteu la nostra pàgina web.