Saltar al contenido
Portada » La UE Rubí enceta la venda d’entrades pel partit de Copa del Rei contra l’Athletic Club de Bilbao

La UE Rubí enceta la venda d’entrades pel partit de Copa del Rei contra l’Athletic Club de Bilbao

Durant els dos primers dies, els jugadors i jugadores, els socis i sòcies i els pares i mares del club ja poden recollir els seus tiquets pel duel contra el conjunt basc.

Informació dels preus, horaris de recollida i altres

  • Els socis i sòcies del club disposen d’una entrada gratuïta pel partit. Caldrà presentar el carnet de soci per recollir el tiquet i per entrar a l’estadi el dia del partit.
  • Els jugadors i jugadores del club disposen d’una entrada gratuïta. Aquesta no es podrà vendre i serà d’ús exclusiu nominal.
  • Els pares i mares del club gaudiran d’accés anticipat a comprar una entrada per persona. En cas de voler-ne comprar més, ho podran fer a partir del dissabte, coincidint així amb la venda general d’entrades. El preu de l’entrada reservada pels pares és de 30 euros.

Com i quan recollir les entrades?

Les entrades exclusives estaran a la venda a partir d’aquest dijous, 26 d’octubre a les 18 hores i estaran disponibles fins al divendres a les 21 hores. En cas de no recollir-la en aquest marge de temps, l’accés exclusiu quedarà exclòs i es passarà a tenir accés a la venda general.

Quan sortiran les entrades obertes al públic general?

Un cop s’acabi la venda anticipada de les entrades pels jugadors i jugadores, socis i sòcies i pares i mares del club, s’obrirà el període de venda de tiquets al públic general. 

Aquest període s’obrirà a primera hora del dissabte a les taquilles del club ubicades a la zona de tribuna de Can Rosés. Cal tenir present que les entrades reservades als integrants del club (jugadors, jugadores, pares, mares, socis i sòcies) seran totalment limitades. Per tant, tothom que ho vulgui tindrà opció de poder comprar les entrades que ho consideri oportú, a partir d’aquest dissabte i fins al dia del partit.

Horaris de taquilles

Dijous, 26: De 18 h a 21 h a la zona de tribuna

Divendres, 27: De 18 h a 21 h a la zona de tribuna

Rep totes les novetats de la Unió Esportiva Rubí al nostre canal de Whatssap: https://whatsapp.com/channel/0029Va9397eCcW4wDKQN6F3z