Saltar al contenido
Portada » Jordi Peris, nou entrenador de la UE Rubí.

Jordi Peris, nou entrenador de la UE Rubí.

La Unió Esportiva Rubí i Jordi Peris Llorach han arribat a un acord pel qual el tècnic vallesà es converteix en el nou entrenador del conjunt rubinenc.

Peris Llorach [Cerdanyola, 01/01/1993] firma per una temporada amb l’entitat. Jordi està graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Vic i amb un Màster de professor d’Educació Secundària en Educació Física. Amb la seva joventut, només té vint-i-nou anys, ja és entrenador Nacional per la Federació Catalana de Futbol i té experiència en categories professionals.

Després de formar part del Cerdanyola FC i el CE Sabadell, va fer el salt a Tercera Divisió sent preparador físic de la UDA Gramanet per posteriorment, tornar a recalar a les files del club arlequinat en el seu pas per Tercera Divisió i Segona Divisió B, compaginant funcions. També ha col·laborat amb el CE Llerona, on ha desenvolupat la coordinació i el treball de camp. Del 2016 al 2020 passa per l’EC Granollers com a entrenador i preparador físic al: U16, U19 i primer equip (3a Div. Nacional). Hi fa el pas en la temporada 2021 com a primer entrenador del FC Cardedeu de Segona Catalana, club d’on procedeix.

Coneixem les primeres impressions de Jordi Peris, nouvingut a l’entitat rubinenca:

  • Que l’atreu a Jordi Peris a ser el nou entrenador de la Unió Esportiva Rubí?

En primer lloc, el projecte esportiu que es planteja per davant. El fet de voler instaurar una manera de fer i donar-li continuitat cap a la base és un aspecte molt positiu, ja que et permet definir unes bones línies per treballar i saber el que vols, uns trets identitaris.

A més, la proposta de plantilla per afrontar la propera temporada. Un perfil jove, amb moltes ganes de competir i assolir nous reptes futbolístics. Interessats en iniciar una nova manera de fer les coses. 

L’estructura esportiva de caràcter humà té un pes molt important, perquè això ens permetrà oferir molta qualitat en la nostra gestió diària i tenir moltes parcel·les cobertes i definides.

Les instal·lacions són molt bones, disposem de molts recursos per treballar amb molta comoditat i oferint un alt grau d’especificitat als jugadors del club. 

  • Que creus que pots oferir al club i als teus jugadors?

El que puc oferir son tots els coneixements que he anat adquirint al llarg de la meva formació i la meva experiència, sobretot a camp. Crec que puc donar un cop de mà en tots els àmbits, ja que conec el funcionament intern d’un club. I sempre m’ha agradat ajudar a fer club, a fer crèixer.

Als jugadors, els oferirem molts recursos per millorar i per adquirir noves habilitats, que no trobin res a faltar. Tot anirà acompanyat d’un nivell d’exigència molt alt. Hem de tenir clar que estem per competir.

  • Quins són els teus objectius personals? I col·lectius?

Donar un altre pas endavant en la meva trajectòria, amb la intenció de millorar cada temporada i obtenir més experiencia amb aquest esport. A nivell col·lectiu, ens fixem en la competició. Competir tots els partits és una prioritat. Cal estar entre els cinc primers.

Benvingut, Jordi!