Saltar al contenido
Portada » FITXATGE ALEX BERLANGA

FITXATGE ALEX BERLANGA

La Unió Esportiva Rubí ha aconseguit un acord amb el davanter Alex Berlanga per a la seva incorporació a l’equip despres de la seva cessio. El jugador arriba procedent del Mercantil i signarà un contracte per una temporada.

Alex Berlanga Fernández (Terrassa, 24 de abril de 2002), és un davanter jove que ja coneix de bona forma a la Unió Esportiva Rubí.

• Que significa per a tu tornar a la UE Rubí a Primera Catalana?

«Tornar a l’UE Rubí vol dir tornar a casa, tornar a el club que m’ha fet créixer en l’àmbit esportiu i personal i en el qual he viscut moments irrepetibles».

• Com t’ha anat aquesta temporada?

«Aquesta temporada considero que he crescut a nivell esportiu sobretot, ja que el ritme era força atractiu i permetia gaudir de el futbol davant de clubs grans com Girona, Espanyol…»

• Com et trobes de la lesió?

«Sobre la lesió em trobo genial, els ritmes de recuperació van més que bé, la setmana que ve comence a fer carrera contínua i la veritat és que amb moltes ganes de competir».

• Has seguit informat sobre la UE Rubí durant aquest any?

«Si, he anat venint als partits que podia i estava pendent de la classificació i situació de l’equip».

Que objectius tens per aquesta temporada?

«Com a objectius per a aquesta temporada diria que són superar la meva lesió, tenir minuts i un lloc en l’equip i permaneixer-hi a l’any següent. També poder ajudar l’equip en el que sigui possible i gaudir d’aquest esport».