Saltar al contenido
Portada » DISSENYA LA SAMARRETA DEL CLUB RUBINENC

DISSENYA LA SAMARRETA DEL CLUB RUBINENC

T’agradaria veure als jugadors de la Unió Esportiva Rubí amb la camiseta que vas dissenyar? Aquesta és la teva oportunitat, assabentat de quan i com participar.

El club anuncia el llançament d’un concurs que té com a fi que els seguidors dissenyin i triïn un model de samarreta “edició limitada”.

Els passos per a participar es dividiran en tres:
1- Període de recepció de models: des d’avui fins al 6 de juny, els qui vulguin participar hauran d’enviar per mail a uerubikit@gmail.com el model de samarreta adjuntant-lo en algun dels següents formats .JPG o PNG. També hauran d’aclarir: nom i cognom dels dissenyadors i telèfon de contacte.

2- Elecció interna de 5 models finalistes: una vegada tancat el període de recepció, un equip intern conformat per 2 directius, dos jugadors i dos socis, triaran entre tots els dissenys enviats 5 models finalistes que seran posats a votació pel públic.

3- Votació final per a conèixer el guanyador: del 9 a l’11 de juny s’obrirà la votació al públic en general.

Els períodes de temps són tenint en compte els temps de confecció i realització de la samarreta; les quals seran dutes a terme per la marca oficial que vesteix el nostre primer equip de futbol, GIOS.

Vols participar? Envia’ns el teu model per mail.