Saltar al contenido
Portada » Així serà la pretemporada 2023/24 de la UE Rubí

Així serà la pretemporada 2023/24 de la UE Rubí

El conjunt rubinenc ja coneix el calendari d’amistosos que tindrà de cara a la pretemporada 2023/24, la qual arrencarà el 8 d’agost amb el primer entrenament a càrrec de Jordi Peris.

El primer amistós de la pretemporada 2023-24 es disputarà a casa. El conjunt rubinenc s’enfrontarà a l’AE Prat, equip de Tercera RFEF, el 12 d’agost a les 19:30h al Municipal de Can Rosés.

Durant el mes d’agost la UE Rubí tindrà quatre amistosos contra diferents equips de Catalunya. En primer lloc, es viatjarà a Moià per a jugar el segon amistós de la pretemporada contra el CE Moià, el 15 d’agost en el Municipal de Moià. Després del partit a Moià, cinc dies després, el 20 d’agost, l’equip es desplaçarà fins a Can Rosés, per a disputar el tercer amistós de la pretemporada davant la Fundació Esportiva Grama de Tercera RFEF a les 19:30h.

El 26 d’agost el Rubí tornarà a jugar un partit en Can Rosés, serà el quart amistós de pretemporada davant el CF Parets. Cuatre dies després el conjunt rubinenc jugarà contra el CF Caldes al Municipal de Can Rosés a les 20.30h. Per a finalitzar la pretemporada i abans de començar la lliga, l’equip de Jordi Peris jugarà dos partits com a visitant. Aquests seran a Rubí davant l’Olímpic Can Fatjó i l’últim davant el UE Castellar.

Per tant el calendari de la pretemporada de la UE Rubí quedarà així:

UE Rubí – AE Prat (12 d’agost, 19:30h – Municipal Can Rosés)

CE Moià – UE Rubí (15 d’agost, Municipal de Moià)

UE Rubí – FE Grama (20 d’agost, 19:30h – Municipal Can Rosés)

UE Rubí – CF Parets (26 d’agost, 19:30h – Municipal Can Rosés)

UE Rubí – CF Caldes (30 d’agost, 20:30h Municipal Can Rosés)

C.E. Olímpic Can Fatjó – UE Rubí (3 de septembre, Municipal Can Fatjó)

UE Castellar – UE Rubí (9 de septembre, Joan Cortiella)